Diensten

Vormgeving

nandoe weet hoe belangrijk  een bedrijfspresentatie is. Er wordt gewerkt vanuit kennis, kijk en enthousiasme om zo tot de meest diverse creatieve en/of commerciële uitingen te komen.

DTP

Geef al jouw documenten een hoogwaardig sausje. nandoe zorgt voor een frisse opmaak volledig in jouw huisstijl. Én niet onbelangrijk: geschikt voor drukwerk en publicatie op het web. 

Video / animatie

Een video, een animatie of een combinatie hiervan is een effectieve manier om jouw boodschap over te brengen. Vertel op een creatieve manier wat jouw bedrijf doet en waarom klanten nou net bij jou moeten zijn. Enthousiasmeer ze! 

Visualisaties

nandoe laat jouw doelgroep kennismaken met een product in 3D. Het maakt inzichtelijk hoe een product of oplossing in concrete situatie, proces of omgeving eruit komt te zien.

Drukwerk

Een goed ontwerp komt pas echt tot leven als het tastbaar is. Val op met kwalitatief hoogwaardig drukwerk! Snel, hoogwaardig en scherp geprijst.

Binnen en buiten reclame

In samenwerking met signaalreclame verzorgd nandoe binnen en buitenreclame op maat. Met een digitale visualisatie vooraf, produceren, leveren en monteren we jouw project van a tot z.

Beursstands

Met je bedrijf op de beurs? Dan wil je gewoon schitteren! Wij ontwerpen jouw stand in 3D en realiseren het volledig gericht op jouw wensen. 

Autobelettering

Laat je zien in het straatbeeld! Met een opvallend ontwerp ben je niet meer te missen. Van eenvoudige belettering tot een full color wrap! Wij vezorgen het ontwerp en de realisatie.

Meer informatie of vragen?

Neem vrijblijvend contact op

Versturen

nandoe
Torenzicht 20
7255 WX Hengelo Gld

www.studionandoe.nl
info@studionandoe.nl
06 288 255 60